Menukort

Serveres alle dage fra kl. 17.30 - kl.  21.30

 

Forretter 
 

DAGENS FRISKE FISK
efter kokkens fangst på torvet, tilberedt med fri fantasi
kr. 148,00
 

JORDSKOKKESUPPE
serveret med skinke, rå æbler og chips
kr. 98,00
 

BRAISEREDE SVINEKÆBER
anrettet på bund af smørristede rødder, urter og syre
kr. 118,00
 

”RÆVILDS” ANDELÅR
Brandade af andelår, salat og rodfrugtsmayo
kr. 128,00

 

Desserter og ost
 

GATEAU MARCEL
chokoladekage med kirsebær Amarena
Kr. 98,00

INDBAGT KVÆDESORBET

a la baked Alaska
mazarinbund og marengs
kr. 98,00
 

KROENS RIS A LA MANDE
med tre slags kirsebær: sorbet, syltede og lun sauce.
kr. 98,00
 

HØ RØGET BRIE
i sprødt med skinke
kvæde/æble/sennepskompot
kr. 98,00

 

 

 

 

 

Hovedretter
 

DAGENS FRISKE FISK

som ovenfor nævnt, men serveret som hovedret
kr. 278,00
 

SPRÆNGT VILDSVIN
med persillemos og peberrodsskum
kr. 268,00

JULENS ANDEBRYST

Stegt rosa med timian.
Tomatcreme og saute af appelsin og rødkål, samt friteret grønkål
kr. 268,00
 

KALVEMØRBRAD
med skorzonerrod, citrusbagt gulerod og trøffelglace
kr. 298,00
 

KRONDYR BOURGUIGNONNE
med syltede tranebær og dagens kartoffel
kr. 168,00

 

 

 

 

 

 


Årstidens Menu

Serveres fra kl. 18.00 - kl. 21.30

 

 

Rødspættefilet
med lun æblekompot, timian og æblevin

Jordskokkesuppe
med skinke, rå æbler og chips

Krondyrsfilet
rosastegt med krokant af tørrede svampe og mandler. 3 x kål og drueglace

Fire udvalgte oste
med behørigt tilbehør

Indbagt kvædesorbet
a  la baked Alaska
mazarinbund og marengs

 


3 retter kr. 475,00
4 retter kr. 525,00
Hele menuen kr. 555,00

 

Vælderskoven 13 | 9520 Skørping | Tlf. 98 37 51 00 | Fax 98 37 52 50 | roldstorkro@rold.dk   Besøg os på facebook   BBesøg os på Google Plus   Besøg os på Trip Advisor   Besøg os på Instagram