Menukort

Serveres alle dage fra kl. 17.30 - kl.  21.30

 

Forretter 

 

 

 

DAGENS FRISKE FISK
Køkkenchefens eget valg for dagen, spørg venligst tjeneren
kr. 148,00
 

RØRT TARTAR
Friskhakket okseinderlår, rørt med friske krydderurter, cognac-creme og peberrod. Hertil en rå æggeblomme og salat, vendt i vinaigrette.
kr. 118,00
 

HJEMMELAVET BRESAOLA
Tørret okseinderlår fra Krastrup Søgaard. Koriander og spidskommen, tomat, krydderurtesalsa og græskarkerner
kr. 98,00
 

HVIDE OG GRØNNE ASPARGES
Garneret med jomfruhummerhaler,  æble og kørvel mousseline
kr. 128,00

 

Desserter og ost

 

RABARBERSUPPE
Nydes med syltede rabarber, brøndkarse og kokos sorbet
Kr. 98,00

 

DESSERTKAGE A LA MAISON
Mazarin med 2 slags chokolade og limefromage. 
Hertil økologisk is fra Vebbestrup mejeri
kr. 108,00

 

LANGRES DE CHAMPAGNE
infuseret med egen paradisæble brændevin, hertil karamelnødder og hjemmelavet knækbrød
kr. 98,00

3 TEMPEREREDE OG VELMODNEDE OSTE

fra danske mejerier og gårde, med hjemmebagt knækbrød, hjemmesylt og henkogt garniture
kr. 118,00

 

Hovedretter
 


DAGENS FISK
som køkkenchefen har valgt og tilberedt for årstiden
kr. 278,00

CHATEAUBRIAND

af dansk kødkvæg fra Mariager fjord
Trancheres ved bordet, med whisky-sauce, bagt kartoffel og hjemmerørt krydderurtesmør. Mindst 2 kuverter
pr.kuvert kr. 318,00

BORNHOLMER HANE

Mørt og saftigt bryst af Bornholmerhane, serveres med  forårs frikassé af gulerødder, sukkersnaps,
forårsløg og asparges.
kr. 238,00

LAMMEFILET

vendt i crust af brændte løg, forårsgrønt og basilikumsauce
Kr. 318,00

HUSMANDSKOST

Vildtragout med syltede stikkelsbær
og persille kartofler
kr. 178,00

 

DAGENS VEGETAR-RET
til de gæster som ikke spiser fisk
spørg venligst tjeneren
Kr. 178,00

 


Allergener, spørg venligst tjeneren.


Køkkenchefens Menu

Serveres fra kl. 18.00 - kl. 21.30

 

 

 

DAGENS FISK
med årstidens tilbehør

HVIDE OG GRØNNE ASPARGES
 med jomfruhummerhaler, æbler og kørvel

LAMMEFILET
med forårsgrønt og basilikumsauce

LANGRES DE CHAMPAGNE
med paradisæble brændevin, karamelnødder
og hjemmelavet knækbrød

 

DESSERTKAGEN
Mazarin med 2 slags chokolade og limefromage
Hertil økologisk is fra Vebbestrup mejeri

 

 

3 retter kr. 475,00
4 retter kr. 525,00
5 retter kr. 575,00

 

 

Du kan reservere bord ved at ringe på tlf. 98375100 eller ved at klikke her.

Vælderskoven 13 | 9520 Skørping | Tlf. 98 37 51 00 | Fax 98 37 52 50 | roldstorkro@rold.dk   Besøg os på facebook   BBesøg os på Google Plus   Besøg os på Trip Advisor   Besøg os på Instagram