Menukort

Serveres alle dage fra kl. 17.30 - kl.  20.30

 

Forretter 
 

 

DAGENS FRISKE FISK
efter kokkens fangst på torvet, tilberedt med fri fantasi
kr. 148,00
 

KRONDYRS CARPACCIO
Puffet Vesterhavsost, friteret rucola og æble/basilikum chutney
kr. 128,00
 

CREMET SUPPE
af saltbagt selleri. Med lime pocheret svinebryst syrnet creme fraiche og tuille
kr. 98,00
 

HJEMMERØGET LAKS
kørvelolie, krydderurter, 2 x peberrod (skum/gelé ) og rugbrød
kr. 118,00
 

SMÅ SALATER
tangstegt kylling, skinke fra Krastrup Søgaard, bær, krydderurter og jordskokkecreme
kr. 118,00

 

Desserter og ost
 

 

SMAGEN AF LAKRIDS OG HINDBÆR
Lakrids panna cotta med hindbær i tre teksturer
Kr. 98,00

MAZARIN

To slags chokolade og citrusmousse, marengs bær og sorbet
kr. 88,00
 

ISKOLD PÆRESUPPE
med ristede fennikelfrø, økologisk vanilleis og sprøde croutoner
kr. 98,00
 

LETFROSSEN CITRONFROMAGE
Mælkekiks, lemoncurd og økologisk vanilleis
kr. 88,00
 

6 ØKOLOGISKE OSTE
fra små danske gårde, knækbrød, sylt og tilbehør
kr. 128,00

 

 

 

 

Hovedretter
 

 

DAGENS FRISKE FISK
som ovenfor nævnt, men serveret som hovedret
kr. 278,00

MEDAILLON AF KALVETYKSTEG

Langtidsstegt og serveret med dagens kartoffel årstidens grønt og en sød timian/hvidløgs glace
kr. 268,00

VILDAND

med rilette af lår, serveret på rødbedepolenta, små syltede løg, fennikel og sauce Italienne
kr. 298,00


BRAISERET LAMMESKANK
urtepocheret kartoffel, årstidens grønt og rosmarin glace
kr. 228,00
 

VILDT FRIKASSÉ
dagens kartoffel, årstidens grønt og brombærsylt
kr. 168,00

 

 

 

 

 


Årstidens Menu

Serveres fra kl. 18.00 - kl. 21.30

 

 

Cremet sellerisuppe
med limepocheret svinebryst

Dagens fisk
efter kokkens fangst på torvet

Vildand
med rilette af lår, sauce Italienne

4 økologiske oste
fra små danske gårde

Mazarin
2 slags chokolade, citronmousse, bær og sorbet


3 retter kr. 475,00
4 retter kr. 525,00
Hele menuen kr. 555,00

 

Vælderskoven 13 | 9520 Skørping | Tlf. 98 37 51 00 | Fax 98 37 52 50 | roldstorkro@rold.dk  Besøg os på facebook