Menukort

Serveres alle dage fra kl. 17.30 - kl.  21.30

 

Forretter 

 

DAGENS FRISKE FISK
Køkkenchefens eget valg for dagen,
spørg venligst tjeneren
kr. 148,00


KAVIAR TALLERKEN
Rogn fra Stenbider i tre variationer
kr. 98,00


KALVE CARPACCIO
med vesterhavsost, salte valnødder
citrongræs mayonnaise og ruccola salat
kr. 118,00


ROULADE AF UNGHANE
 med savojkål, rødbeder og urter
kr. 128,00

 

Desserter og ost
 

SKOVBÆRTÆRTE
med vanille iscreme og karamel
Kr. 98,00

MARMORERET CHOKOLADEMOUSSE

med hindbærcoulis
kr. 98,00


RÅMARINERET PÆRE
lokal pære med lakrids, krokant og pære-sorbet
kr. 98,00


UDVALG AF DANSKE OSTE
vælg selv om De ønsker to, tre eller fire
spørg venligst tjeneren om beskrivelse
kr. 82,00-102,00-122,00

 

 

 

 

 

 

 

Hovedretter
 

RISTET HELLEFISK
serveret med årstidens grønt og en rygeostecreme
kr. 278,00


ØKO-LAMMECULOTTE 
med krydderurtepanade,
selleri og sauce Supreme med dild.
kr. 278,00

BRAISERET OKSETVÆRREB FRA KRASTRUP SØGAARD

serveres med grøntsagerne fra braiseringen
samt en kraftig oksejus
kr. 238,00
 

HUSMANDSKOST
Ragout af vildt, med årstidens grønt
kr. 178,00

 

 

 


Årstidens Menu

Serveres fra kl. 18.00 - kl. 21.30

 

 

Citrusgravad ørred
fra Thingbæk mølle, serveret med fennikel
og æbler fra Sauers plantage.
Dyppelse af most fra frugthaven

 

Dådyr hjerte
med trøffelvendt salat og syltede hyben

 

Medaillon af oksemørbrad
med marv og sauce Madeira

 

Osteherligheder
fra danske gårde og mejerier
Bornholmer kiks og hjemmelavet knækbrød

 

Skovbærtærte
med vanille iscreme og karamel

 


3 retter kr. 475,00
4 retter kr. 525,00
Hele menuen kr. 555,00

 

Vælderskoven 13 | 9520 Skørping | Tlf. 98 37 51 00 | Fax 98 37 52 50 | roldstorkro@rold.dk   Besøg os på facebook   BBesøg os på Google Plus   Besøg os på Trip Advisor   Besøg os på Instagram