Menukort

Serveres alle dage fra kl. 17.30 - kl.  21.30

 

Forretter 

 

DAGENS FRISKE FISK
Køkkenchefens eget valg for dagen,
spørg venligst tjeneren
kr. 148,00
 

UNGHANEROULADE
serveres med blommechutney, krydderurtesalat
og malt tuilles
kr. 108,00
 

RØGET TORSK
med krydderurte-mayonaise, marineret
fennikel-salat og crudite
kr. 128,00
 

REJECOCKTAIL
kæmperejer, cognac-dressing og små salater
kr. 128,00

 

Desserter og ost

 

FRISKE JORDBÆR
Sorbet, mynte, lakrids og brøndkarse
Kr. 88,00

 

HINDBÆR TIRAMISU
med sprød karamel
kr. 108,00

 

INDBAGT CAMEMBERT
Smurt med sennep og salvie
Garneret med solbær kompot
kr. 98,00

OSTETALLERKEN
3 gode danske ØKOLOGISKE oste med hjemmesyltet tilbehør
kr. 128,00

 

Hovedretter
 

DAGENS FISK
Parmesan gratineret kuller
Serveret med brændt citron, kapers, rødløg, sommergrønt og flødereduktion

kr. 278,00

RYG OG KØLLE AF SOMMERBUK

med hindbærglace, råsyltede rabarber, løgpuré
og dagens kartoffel
kr. 318,00
 

STEAK AF KØDKVÆG
300 gram steak af Australsk græsgående kvæg
Serveret med pebersauce, sommergrønt og dagens kartoffel
kr. 298,00 


KALVEBRYST
Krydderbraiseret og serveret med ramsløgs-
glace og dagens grønt
Kr. 198,00

VILDTRAGOUT

med persillekartofler og syltede tranebær
kr. 178,00

 

DAGENS VEGETAR-RET
til de gæster som ikke spiser fisk
spørg venligst tjeneren
Kr. 178,00

 


Allergener, spørg venligst tjeneren.


Køkkenchefens Sommermenu

Serveres fra kl. 18.00 - kl. 21.30

 

 

 

 

UNGHANE ROULADE
med blommechutney, krydderurter
og malt tuilles

KALVEBRYST
krydderbraiseret og serveret med sommergrønt
ramsløg glace og små kartofler

FRISKE JORDBÆR
med sorbet, lakrids, mynte og brøndkarse


Prisen for hele menuen kr. 318,00

 

 

 

Du kan reservere bord ved at ringe på tlf. 98375100 eller ved at klikke her.

Vælderskoven 13 | 9520 Skørping | Tlf. 98 37 51 00 | Fax 98 37 52 50 | roldstorkro@rold.dk   Besøg os på facebook   BBesøg os på Google Plus   Besøg os på Trip Advisor   Besøg os på Instagram