Menukort

Serveres alle dage fra kl. 17.30 - kl.  21.30

 

Forretter 

 

DAGENS FRISKE FISK
Køkkenchefens eget valg for dagen,
spørg venligst tjeneren
kr. 148,00
 

HELLEFISK
pocheret i hvidvin og lime, serveret kold, med  rygeostecreme, radise og kartoffel
kr. 98,00
 

AGURK OG AVOCADO
suppe, serveret kold med røget unghane dild, valnødder og creme fraiche
kr. 98,00
 

KALVECARPACCIO
af frilandskalv, med trøffel vinaigrette, friske hindbær og ostechips
kr. 128,00

 

 

Desserter og ost

 

 

RABARBER TRIFLI
med hvid chokolade
Kr. 98,00

LAKRIDS PANNA COTTA

med friske bær og hindbær sorbet
kr. 98,00

 

LETFROSSEN JORDBÆR TIRAMISU
Klassisk italiensk dessert med jordbær og lidt kulde
kr. 108,00

 

4 OSTE

fra danske mejerier og gårde
Nydes med lækkert tilbehør, bornholmer kiks og hjemmelavet knækbrød
kr. 118,00

 

 

 

 

 

 

 

Hovedretter
 

DAGENS FISK
som køkkenchefen har valgt og tilberedt for årstiden
kr. 278,00

 

KRONDYRSFILET

 

puré af saltbagte gulerødder, ærteskum og estragonsky, tilsmagt med citron
kr. 318,00

KOTELET AF SVINEKAM

kryddermarineret, med grillet pimentcreme, spæde grøntsager og sauce financiere
kr. 198,00

 

PEBER STEAK
200 gr. skåret dansk højreb, med sommergrønt, kryddersmør og Madagaskar pebersauce
kr. 268,00

 

HUSMANDSKOST
Kronvildtragout med nye kartofler og syltede rødbeder
kr. 178,00

 


Sommer Menuen

Serveres fra kl. 18.00 - kl. 21.30

 

 

Hvidvins og lime pocheret hellefisk
Serveret kold, med rygeostecreme, radise og kartoffel

 

Kotelet af kryddermarineret svinekam

 med grillet pimentcreme, spæde grøntsager og sauce financiere

 

Lakrids panna cotta
med friske bær og hindbær sorbet

 

 

3 retter kr. 298,00

 

 

 

De kan reservere bord ved at ringe på tlf. 98375100 eller ved at klikke her.

Vælderskoven 13 | 9520 Skørping | Tlf. 98 37 51 00 | Fax 98 37 52 50 | roldstorkro@rold.dk   Besøg os på facebook   BBesøg os på Google Plus   Besøg os på Trip Advisor   Besøg os på Instagram