Menukort

Serveres alle dage fra kl. 17.30 - kl.  21.30

 

Forretter 

 

DAGENS FRISKE FISK
Køkkenchefens eget valg for dagen,
spørg venligst tjeneren
kr. 148,00
 

ANDERILETTE
Anrettes med syltede hyben fra Hybengaarden, krydderurter og syrlige svampe
kr. 108,00
 

BRESAOLA
Hertil rødbedegranité , gedeost og sprød salat
kr. 98,00

 

STENBIDERROGN PÅ AVOCADO

Hertil creme fraiche, røgløg, purløg og rugbrøds-tuiles

kr. 118,00
 

SKALDYRSBISQUE
Den skønneste suppe af skaldyr tilsmagt med cognac. Serveret med et udvalg af fisk og skaldyr og syrnet fløde
kr. 148,00

 

Desserter og ost

 

VARIATION AF MOKKA
Mokkakage, hjemmelavet mokka-parfait
og espresso shot med marenges  
kr. 108,00


CREPE SUZETTE
Pandekager flamberet i cognac og likør,
og serveret med vanille parfait.
Ved 2 eller flere couverter flamberer tjeneren
pandekagerne ved bordet.
kr. 148,00

 

ÆBLEKAGE

Æbler fra Frugthaven i lag med makroner, økologisk ostecreme og marengs.
Hertil vanille parfait samt æble godter

kr. 98,00
 

JORDSKOKKE CREME BRULEE
Den klassiske dessert tilsat jordskokker, som giver
desserten mere fylde samt en let smag af ristede nødder.
Serveres med hjemmelavet appelsinsorbet
og krystaliseret chokolade
kr. 98,00
 

UDVALG AF DANSKE ØKOLOGISKE OSTE
vælg 2 - 5 stykker flotte danske oste serveret med
hjemmelavet knækbrød og diverse tilbehør
2 stk. kr. 82,00, 3 stk. kr. 99,00,
4 stk. kr. 117,00 eller 5 stk. kr. 128,00 

 

Hovedretter
 

DAGENS FISK
som køkkenchefen har valgt og tilberedt for årstiden
kr. 278,00
 

BOEUF BEARNAISE
250 gr. entrecôte udskåret af mør dansk oksehøjreb.
Serveret med hjemmelavede fritter, Sauce Bearnaise, dagens grønt eller salat
kr. 298,00

 

KRONDYRFILET

Stegt med citrontimian og serveret med kørvelglace, svampe-beignet og dagens kartoffel

kr. 328,00
 

GLASSERET VILDSVIN
Medailloner af vildsvinefilet, rullet i Skagen skinke og serveret med årstidens grønt og Sauce Marsala
kr. 248,00
 

HUSMANDSKOST
Ragout af mør krondyrkølle krydret med enebær. Hertil surt og krydderurte-kartoffel
Kr. 178,00

 

DAGENS VEGETAR-RET
til de gæster som ikke spiser fisk
spørg venligst tjeneren
Kr. 178,00

 


Allergener, spørg venligst tjeneren.


Køkkenchefens Menu

Serveres fra kl. 18.00 - kl. 21.30

 

 

 

Skaldyrsbisque
med et udvalg af fisk og skaldyr

Stenbiderrogn
med creme fraiche, rødløg, purløg og rugbrøds-tuiles


Krondyrfilet
med kørvelglace og svampe-beignets

Ostetallerken
danske økologiske oste med diverse tilbehør

Jordskokke Creme Brullee
med hjemmelavet appelsinsorbet
og krystaliseret chokolade    

 

 

3 retter kr. 475,00
4 retter kr. 525,00
5 retter kr. 575,00

 

 

Du kan reservere bord ved at ringe på tlf. 98375100 eller ved at klikke her.

Vælderskoven 13 | 9520 Skørping | Tlf. 98 37 51 00 | Fax 98 37 52 50 | roldstorkro@rold.dk   Besøg os på facebook   BBesøg os på Google Plus   Besøg os på Trip Advisor   Besøg os på Instagram