Efterårsferien i uge 42

Fra søndag den 18. til fredag den 21. oktober 2016

 

I efterårsferien bor vores gæster i hel pension, og vi har reserveret bord i Panoramarestauranten hver frokost og middag fra henholdsvis kl. 12.30 og kl. 18.30. Morgenbuffeten står dækket hver dag fra kl. 07.00 til kl. 10.00, der er ikke reserverede borde.

 

Programmet for efterårsferien er som følger:

 

Søndag den 16. oktober

Man kan checke ind på værelset fra kl. 15.00, og kl. 18.00 inviterer vi på en drink i baren, samtidigt med at vi informerer om ugens spændende forløb.
Fra kl. 18.30, vil vi i Panoramarestauranten servere en tre retters menu hver aften.

Søndag aften skal vi, traditionen tro, spille BINGO i Skovridercaféen kl. ca. 21.00

 

Mandag den 17. oktober
Kl.10.30 starter TUREN I SKOVEN, og det gør den alle dag til og med fredag den 21. oktober (undt. tirsdag)
Frokost buffet´en er til skue og nydelse hver dag kl. 12.30
Kl. 15.00 skal vi i skoven og plukke SVAMPE. Dagens høst kommer vi i gryden på bålpladsen og forhåbentlig bliver det til en skøn suppe.
Tilbage på hotellet nydes resten af middagen i Panoramarestauranten.
Kl. 21.00 står der MUSIK på programmet med indlagt quiz og mulighed for gevinst.

 

Tirsdag den 18. oktober

I dag er AALBORG dag og bussen kører fra hotellet kl. 10.00. Formiddagen forløber med kunst eller leg, således at vi kører til Leo’s Legeland med de mindste (og deres forældre) hvor de kan boltre sige i et par timer.
Resten af selskabet køres til KUNSTEN, Nordjyllands kunstmuseum, som netop i 2016 er genåbnet efter gennemgribende renovering, så her skal vi både nyde den udstillede kunst samt den flotte bygning tegnet af bl.a. Alvar Alto.
Efter formiddagens udskejelser mødes vi alle igen, for at nyde en god dansk frokost på ”Hos Isodor Henius” (årets frokostrestaurant 2015)

Tillæg for Aalborg tur:

Kr. 175,00 for Voksne incl. billet til Kunsten
Kr. 150,00 for børn 2 – 16 år incl. billet til Leo’s Legeland
Kr. 100,00 for voksne med besøg i Leo’s Legeland
Aalborgturen skal forudbestilles og gennemføres ved min. 20 gæster

I aften skal vi mødes i Atriumhaven kl. 18.00, her skal vi spise lidt mad og smage lidt vin. Hvilken vin til hvilken ret og what not to do.
Hovedret og dessert nydes i Panoramarestauranten senere.

 

 

 

 

Onsdag den 19. oktober
Guidet tur og frokost som i mandags.
I eftermiddag udfordrer gæsterne vi til at pynte bordene til aftenens menu, materialerne skal hentes i skoven. Pyntningen vil kunne finde sted fra kl. 15.00 til 18.00.
Efter middagen i aften, hvor vi kårer aftenens smukkeste, sjoveste eller mest fantasifulde bord, bliver vi indlemmet i DANSENS VERDEN, opvisning og mulighed for selv at være aktive.

 

Torsdag den 20. oktober
Guidet tur og frokost som tidligere

Kl. 14.30. udfordrer vi vore gæster til en 5 KAMP i skoven.

I aften holder vi Candlelight-dinner i restauranten, vi slukker (næsten) alt elektrisk lys og oplyser restauranten med stearinlys.

 

Fredag den 21. oktober
Efterårsferiens sidste guidede tur og frokost.
 

Har I lyst til at blive lidt længere, kan vi varmt anbefale vores Vildtfestival.
Fredag aften er der VIN & VILDT, læs mere her.

 

Vi forbeholder os ret til at ændre lidt på hvilke programpunkter, hvilke dage, af hensyn til vejret og antallet af deltagere den pågældende dag

 

Guidet travetur i Rebild Bakker

Efterårsferien, med alle de ovennævnte arrangementer, incl. helpension (3 retters middag, morgenmad og frokost) pr. person på dobbeltværelse pr. dag kr. 925,00 - 975,00.
Børn under 12 år på opredning på forældrenes værelse kr. 520,00 pr. døgn incl. helpension.

 

Disse skønne efterårsdage kan man også vælge at bo "a la carte", dvs. værelse og morgenmad, et hvilket som helst antal dage, der måtte passe, se priserne her. Man kan så deltage på formiddagsturene uden beregning, og betale sig fra de øvrige arrangementer. 

 

 

Vælderskoven 13 | 9520 Skørping | Tlf. 98 37 51 00 | Fax 98 37 52 50 | roldstorkro@rold.dk   Besøg os på facebook   BBesøg os på Google Plus   Besøg os på Trip Advisor   Besøg os på Instagram