Efterårsferien i uge 42

Fra søndag den 18. til fredag den 21. oktober 2016

 

Værelset er klar til indtagelse efter kl. 15.00, og kl. 17.30 inviterer vi på en drink i baren, samtidigt med at vi informerer om ugens spændende forløb.

Når man bor i pension, vil der være reserveret bord i Panoramarestauranten hver frokost og middag fra helholdsvis kl. 12.30 og kl. 18.30.
Morgenbuffeten står dækket hver dag fra kl. 07.00 til kl. 10.00, der er ikke reserverede borde.

 

Guidet travetur i Rebild Bakker

Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag, vil der hver dag være guidede ture i skov, bakker og omegn. Der vil være forskellige guider hver dag og en "overraskelse" undervejs. 


Programmet er tilrettelagt således, både børn og voksne kan få fornøjelse og udbytte af opholdet, hvad enten man bestemmer sig for hele ugen, eller blot et par dage eller tre.

 

Vi skal bl.a. besøge Leo's Legeland i Aalborg eller det nyrenoverede Kunsten og spise godt gammeldags smørrebrød i byen. Restauranten er opkaldt efter Isador Henius, der betragtes som den mest betydningsfulde person for udviklingen af den danske akvavitproduktion.

 

Moderne femkamp i skoven, hvor vi skal skyde med bue og pil, stå på ski, save med langsav, finde vej og løse opgaver i skoven.


Der vil være mulighed for at nyde noget af middagen ved en af bålpladserne i skoven en aften, hvis blot vejrguderne er med os.

 

En vinoplevelse skal vi også have, vi skal tale om at vælge, smage og nyde vin.

 

Der vil være en "spille-aften" og en musikquiz, med flotte præmier til de heldigste og de dygtigste.

Endelig lave vi en danseaften, både med opvisning og med mulighed for selv at får rørt danseskoene.

 

OBS: Ca. 1. juni vil vi her på hjemmesiden offentligegøre et mere detaljeret program for hvornår vi gør hvad, hvilke dage i hele efterårsferien.

 

Efterårsferien, med alle de ovennævnte arrangementer, incl. helpension (3 retters middag, morgenmad og frokost) pr. person på dobbeltværelse pr. dag kr. 925,00 - 975,00.
Børn under 12 år på opredning på forældrenes værelse kr. 520,00 pr. døgn incl. helpension.

 

Disse skønne efterårsdage kan man også vælge at bo "a la carte", dvs. værelse og morgenmad, et hvilket som helst antal dage, der måtte passe, se priserne her. Man kan så deltage på formiddagsturene uden beregning, og betale sig fra de øvrige arrangementer. 

 

Online booking
Dato
Antal dage
Antal pers. pr. værelse
Vælderskoven 13 | 9520 Skørping | Tlf. 98 37 51 00 | Fax 98 37 52 50 | roldstorkro@rold.dk   Besøg os på facebook   BBesøg os på Google Plus   Besøg os på Trip Advisor   Besøg os på Instagram