Julefrokosten 2016

 

I 2016 holder vi julefrokost følgende fredage og lørdage:

 

Fredagene den 18. og 25. november samt 2. og 9. december

 

Lørdagene den 19. og 26. november samt 3. og 10. december


Alle aftenerne fra kl 19.00 - 01.00 står Ronald Lund eller Gert Degn for den musikalske underholdning og dette er en garanti for et fyldt dansegulv, fest, farver og god stemning.

 

Resten af programmet har vi ikke klar endnu, I må vente med tålmodighed indtil slutningen af august.

Julefrokost med overnatning - se her.

 

Dette var program og priser for 2015, til inspiration:

 

Julefrokost eller -middag i Panoramarestauranten og/eller et af vore hyggelige selskabslokaler hvis De gerne vil nyde maden i separat lokale.
 

I år tilbyder vi 3 julepakker:

 

Julepakke 1
Julefrokost fra kl. 19.00 - 01.30
Den STORE JuleBuffet eller JuleMiddagen samt natmad.
kr. 418,00 pr. person (uden natmaden er prisen kr. 378,00)

 

Julepakke 2
Julefrokost med det hele - all inclusive
Den STORE JuleBuffet eller JuleMiddagen med øl, vand, snaps (eller vin) til maden. Fri bar med drinks, øl, vand, kaffe og vin til kl. 01.00. Natmad med øl eller vand.
kr. 798,00 pr. person


Julepakke 3
Som julepakke 2 - incl. overnatning og morgenmad den næste dag
Kr. 1.245,00-1.295,00 pr. person på dobbeltværelse ved overnatning fredage
kr. 1.395,00-1.445,00 pr. person på dobbeltværelse ved overnatning lørdage


OBS: Hvis selskabet er på mindst 45 gæster, betaler vi bussen frem og tilbage indenfor ca. 50 km. Hvis færre gæster, så får et tilbud på transport af Lars kæp Jensenpå tlf. 98 375100 eller lars@rold.dk.

 

 

 

Julefrokost på Rold StorKro

 

 

 

 

Julebuffeten består af:

  • Marinerede sild med karrysalat og løg
  • Kryddersild med løg og capers
  • Hjemmelavede stegte sild i lage
  • Hjemmelavede tomatsild
  • Pil selv rejer med citron og krydderdressing
  • Æg og rejer med mayonnaise og citron
  • Varmrøget peberlaks med æble-/ingefærsalat
  • Gravad laks med rævesauce
  • Salat med røget andebryst, tranebær og Sauce Cumberland
  • Hjemmelavet kalvesylte med sennep og rødbeder
  • Lun fiskefilet med remoulade og citron
  • Lun leverpostej med champignon og bacon
  • Æbleflæsk
  • Blodpølse med sirup og kanelsukker
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Julemedister med stuvet hvidkål
  • Letrøget ribbenssteg med rødkål og brunede kartofler
  • Glaceret juleskinke med vendsysselsk grønlangkål
  • Osteplanke med lækre danske oste og tilbehør
  • Nøddetærte med creme fraiche
  • Ris a la mande med lun kirsebærsauce
  • Frugt og nødder

Julemiddagen består af:

 

  • Boulabaisse a la Rold med torvets friske fisk og hvidløgscrouton
  • Andebryst, skorzonerrod og rødkål, små kartofler og appelsinglace
  • Hvid chokoladekage med hybensorbet

Natmaden:
kl. 01.00 serverer vi lune frikadeller med kold kartoffelsalat
 

 

 

Vælderskoven 13 | 9520 Skørping | Tlf. 98 37 51 00 | Fax 98 37 52 50 | roldstorkro@rold.dk   Besøg os på facebook   BBesøg os på Google Plus   Besøg os på Trip Advisor   Besøg os på Instagram