Kokketræf

Fredag den 30. januar 2015 kl. 19.00
 

Til kokketræffet 2015 er det lykkedes os at få 5 af vores dygtige kollegaer til at bidrage. Hver af de kendte restauranter sender hver deres bedste elev til at kokkerere for vores gæster.

 

Vi får besøg af en kokke-elev fra følgende toprestauranter:

 

Ruths Hotel 
Henne Kirkeby Kro

Schackenborg Slotskro

Rudolph Mathis

Dragsholm Slot

 

De 5 (6) vil fra morgenstunden den 31. være med til at forberede og færdiggøre retterne så de får netop den smag og udseende som man hver især har ønsket at præsentere og servere for vore gæster denne aften.

 

Kl. 19.00 vil vi præsentere vore gæstekokke og nyde et godt glas i Skovridercaféen. Herefter går vi til bords i Panoramarestauranten, hvor vi vil nyde ovenstående menu ledsagte af udvalgte vine. Aftenen afsluttes med mocca og avec evt. serveret i Skovriddercafeen.

Menuen for aftenen se således ud:

 

Henne Kirkeby Kro ved Ivan Iversen & Lars Hjortkær
Rå jomfruhummer, valnødder, vindruer, kørvel og frissé salat

 

Rudolph Mathis ved Daniel O. Nielsen

Lun kulmule balotine, sprødstegt kulmule, kammusling og rygeostesauce

 

Ruths Hotel ved André S. Andersen
Nordjysk lam, rogn og korn

 

Schackenborg Slotskro ved Nicolaj Christiansen
Krondyr Melba med "svampe" kartofler, physalis, shiitake, svampepuré egen jus og svampejord

 

Dragsholm Slot, her har man lavet en konkurrence blandt eleverne, vinderen tager til Rold StorKro og præsenterer/laver sin dessert.
Dessert med æbler og valnødder 

 

 

Vi glæder os igen meget til aftenen, og beder Dem venligst reservere i god tid, der vil være rift om pladserne.

 

 

Velkomstdrink, 5 retters menu med vine, kaffe og en lille én. Pris pr. person kr. 945,00.

 

Ønskes overnatning til lørdag er prisen incl. morgenmad 
kr. 1.445,00 
pr. person på dobbeltværelse.

 

Online booking
Dato
Antal dage
Antal pers. pr. værelse
Vælderskoven 13 | 9520 Skørping | Tlf. 98 37 51 00 | Fax 98 37 52 50 | roldstorkro@rold.dk  Besøg os på facebook