Sensommer- og løvfaldsferie

 

Når sommeren går på hæld og aftenerne bliver mørke, nyder vi de sidste udendørs måltider, inden temperaturen falder for meget. Skoven falmer og det ser ud, som om der er gået ild i trætoppenen - det er efterår, det er smukt......

 

Nyd en vandretur i den smukke skov, eller nogle af de gode tilbud i nærområdet. Rebild kultur uger med forskellige events, udendørs biograf i skoven, besøg en lokal kunstner eller en af de spændende specialbutikker. Turen kan selvfølgelig også gå til Aalborg, med f.eks. shopping, museums eller Zoo besøg.
Lille Vildmose, Danmarks største fredede landområde med hjmose, skov og et meget rigt dyreliv, er også et besøg værd.

 

I uge 42 tilbyder vi efterårsferie med forskellige arrangementer flere gange dagligt, læs mere her.

 

Miniferie med ½ pension (3 retters middag og morgenmad)

3 overnatninger med ankomst søndage og afrejse onsdage kr. 1.945,00 pr. person på dobbeltværelse.

Ved ankomst øvrige dage er prisen kr. 825,00 pr. person pr. nat på dobbeltværelse.
 

Når man bor i miniferie på Rold StorKro, har vi hver aften reserveret bord i Panoramarestauranten til middagen og hver morgen står den store morgenbuffet klar fra kl. 7.00.

 

Ønskes frokost tilbyder vi "smør-selv-madpakke" fra morgenbordet kr. 60,00 eller helpension mod tillæg på kr. 125,00 pr. dag (ved forudbestilling)

 

Sensommer- og løvfaldsferie tilbydes i perioden 24. august - 28. november 2014.

Dog ikke lørdage, hvor vi tilbyder Weekendophold, fredage i oktober, hvor vi har Vildtfestival, Efterårsferie-ugen 12. - 17. oktober samt julefrokost fredagene den 21. & 28. november.

Online booking
Dato
Antal dage
Antal pers. pr. værelse
Vælderskoven 13 | 9520 Skørping | Tlf. 98 37 51 00 | Fax 98 37 52 50 | roldstorkro@rold.dk   Besøg os på facebook   BBesøg os på Google Plus   Besøg os på Trip Advisor   Besøg os på Instagram