Vandrefugleværelser

 

Hvad er det?
Kort fortalt, et lille spartansk indrettet værelse med to faste køjesenge med gode madrasser, en festlig udsmykning, koldt og varmt vand, men toilet og bad nogle meter derfra.

Hvorfor?
I 1958, da hotellet blev bygget, var det et ønske fra såvel bygherre som Statsskovvæsenet, på hvis grund Rold Storkro er bygget, at der skulle være mulighed for at overnatte billigt for nogle få mennesker.

Hvor mange?
Der er 5 "Vandrefugleværelser" samt "Oldfruekammer", der kan således overnatte i alt 12 personer på disse værelser, og som en af vore gæster engang sagde: Når jeg bor så billigt kan der blive til en rigtig god flaske vin!

 

Vandrefugleværelse - Røverne fra Rold
Vandrefugleværelse - Lincoln Log Cabin

Hvor meget?
Prisen er så lav som kr. 595,00 hvis man er 2 på værelset og kr. 445,00 hvis man er 1 person.
Prisen er inkl. den store morgenbuffet, og så kan man naturligvis benytte alle hotellets faciliteter.

Ønsker De at bo på vandrefugleværelse i stedet for et normalt værelse kan de fratrække kr. 200,00 pr. person pr. nat på alle vore arrangementer, dog ikke søndags-fridag, hvor prisen er den samme.

Opgradering!
Hvis De har bestilt vandrefugleværelse, kan De, i tilfælde af ledig kapacitet på ankomsttidspunket, blive opgraderet til et normalt værelse, tillæg FRA kr. 100,00 pr. person pr. nat.
 

OBS: alle vore vandrefugle værelser er røgfrie.

 

Online booking
Dato
Antal dage
Antal pers. pr. værelse
Vælderskoven 13 | 9520 Skørping | Tlf. 98 37 51 00 | Fax 98 37 52 50 | roldstorkro@rold.dk   Besøg os på facebook   BBesøg os på Google Plus   Besøg os på Trip Advisor   Besøg os på Instagram