Efterårsferien i uge 42

Fra søndag den 11. til fredag den 16. oktober

 

Efterårsferien er en af de perioder, hvor vi på Rold StorKro har mange traditioner for at lave forskellige aktiviteter.

 

Søndag den 11. oktober

De ankommer i løbet af eftermiddagen (fra kl. 15.00)og indlogeres på et af vore hyggelige værelser.

kl. 18.30 inviterer vi på en drink i baren, og fortæller nærmere om ugens program.
Fra kl. 19.00 serveres aftenens 3 retters menu i Panoramarestauranten, hvor der er reserveret bord til Dem såfremt De bor i pension.

Ca. kl. 21.00 spiller vi det traditionsrige BINGO-spil, med mulighed for bl.a. at vinde et 3 dages ophold.

Mandag den 12. oktober

Hver dag hele ugen, står morgenbuffeten dækket fra kl. 7.00 til 10.00.

Kl. 10.30 tager vi fat på paletten og begiver os ud i naturen, som vi vil gøre det hver eneste dag hele ugen. Vi har sat små to timer af til disse ture, som vil være guidede og vidt forskellige, men fælles for dem alle vil være farverne i naturen.

kl. 12.30 står frokostbuffeten dækket hver dag i efterårsferien.

kl. 16.00 begiver vi os gennem urskoven til Rebild Skovhuse og Bette Hedekrog til Store Økssø, midt i Rold Skov. Her, tæt ved søen, ligger målet for vores udflugt. Med lys i vinduerne og en farverig menu bliver vi budt velkommen på MosskovPavillonen, det hyggelige gamle traktørsted midt i skoven.
Efter middagen bliver vi kørt hjem til hotellet i bus.

 

Tirsdag den 13. oktober

Morgenmad, formiddags travetur og frokost som dagen før.

kl. 14.00 kører vi til havnen i Hobro, hvor det gamle gasværk lå. Her bliver vi modtaget af Hanne, som med stolthed vil vise os rundt i Danmarks eneste Gasmuseum. Her er nostalgi for alle pengene og for børnene er der sjove eksperimenter.

Fra kl. 19.00 serverer vi aftenens middag i Panoramarestauranten.
ca. kl. 21.00 er der John Mogensen aften med trobaduren Flemming Baade, et festligt musikalsk causeri. 
 

Onsdag den 14. oktober

Morgenmad, formiddagstur og frokost ligesom de øvrige dage.

kl. 14.30 tager vi til Nordjyllands hovedstad, Aalborg, hvor vi besøger "kunsten", som netop er blevet gennemrestaureret. Dette smukke museum af den finske arkitekt Alvar Alto, har aldrig været flottere. Vi skal også forbi Utzon centeret på havnefronten inden vi skal på rundvisning i det nye "Musikkens hus".
kl. 19.00 serverer vi middagen ved "stambordet" i Panoramarestauranten.

 

Torsdag den 15. oktober

Morgenmad, formiddagstur og frokost lige som de øvrige dage.

kl. 14.30 besøger vi et par af de lokale kunstnere, en glas- og en malerkunstner, der med stor entusiasme vil fortælle om deres lidenskaber.

Aftenen indledes kl. 17.00 med et besøg i vinkælderen. Lars åbner dørene en times tid for en smagsprøve og en hyggelig vinsnak.

kl. 19.00 Holder vi Candlelight dinner i Panoramarestauranten.

 

Fredag den 16. oktober

kl. 10.30 starter ugens sidste guidede tur i skoven. Inden afskeden har køkkenet lavet en let frokost til at køre hjem på.

De er også velkommen til at blive lidt længere, fredag aften tilbyder vi Vin & Vildt, læs mere her.

 

Efterårsferien, med alle de ovennævnte arrangementer, incl. helpension (3 retters middag, morgenmad og frokost) pr. person på dobbeltværelse pr. dag kr. 925,00 - 975,00.

 

Disse skønne efterårsdage kan man også vælge at bo "a la carte", dvs. værelse og morgenmad, et hvilket som helst antal dage, der måtte passe, se priserne her. Man kan så deltage på formiddagsturene uden beregning, og betale sig fra de øvrige arrangementer. 

 

Vælderskoven 13 | 9520 Skørping | Tlf. 98 37 51 00 | Fax 98 37 52 50 | roldstorkro@rold.dk   Besøg os på facebook   BBesøg os på Google Plus   Besøg os på Trip Advisor   Besøg os på Instagram