Kurser & Møder
på Rold StorKro

 

Vi er fleksible: Vi vil gøre alt hvad vi kan, for at opfylde de behov, der måtte opstå i løbet af arrangementet. Er man blevet forsinket - flytter vi tidspunktet på måltidet. Er en foredragsholder blevet syg, kommer vi gerne med ideer til et hurtigt alternativ.

 

Vi laver god mad: Vi bruger gode råvarer, vi laver ikke discount måltider, og langt de fleste ting vi serverer, er hjemmelavede. Vores kokke og smørrebrødsjomfru kan godt lide deres job, det kan ses og smages.

 

Vi er servicemindede: Man bliver mødt af et "Velkommen til Rold StorKro", det er ikke en floskel, vi mener det og håber alle vores gæster føler sig velkommen og måske også helt hjemme på hotellet. Når vi får oplyst gæsternes ønsker og behov, vil vi gøre hvad vi kan, for at det skal lykkedes.

 

Her er fred og ro: Arbejdsro, det er vigtigt, når man holder et møde eller kursus, at der ikke er en masse forstyrrende elementer i løbet af dagen. Trænger man til en pause, til ny inspiration eller skal man lige "lades op" igen, så ligger den skønne natur lige udenfor døren. Brug den til en frisk travetur eller til spændende teambuilding i større eller mindre grad fra en MTB tur, 5 kamp et par timer eller en hel dag udendørs med mange lærerige oplevelser.

 

Vi er ikke for store, vi er ikke for små; vi har den helt rigtige størrelse til arrangementer for 25-40 overnattende gæster, vi har 43 værelser med eget bad og toilet.
Vi har 4 mødelokaler med plads til fra 2 - 80 gæster. Derfor vil man aldrig opleve, at man "drukner" blandt mange arrangementer, og ikke kan finde rundt eller finde hjælp.

 

Man må ikke gå ned på udstyr...
Nej, men hvad er det egentlig man bruger i dag? Her er gratis WIFI over hele huset, i plenum har vi pc-projector, flipover, whiteboard i det omfang man ønsker. Har man behov for yderligere udstyr, så kan alt arrangeres, blot vi ved det i god tid.

 

Vi er ikke for dyre (- eller for billige), vi syntes selv, at vore priser er yderst rimelige.

 

Vi har svært ved at forestille os bedre rammer om jeres arrangement, så lad os sende et godt tilbud:

Internatmøde

  • Overnatning på enkeltværelse
  • Morgenbuffet, incl. røræg, bacon og pølser
  • Formiddagskaffe
  • Frokost
  • Eftermiddagskaffe med hjemmebagt brød
  • 2 retters middag
  • Lokaler og AV-udstyr
  • Frisk frugt og kildevand i plenum

kr. 1.000,00 pr. person på enkeltværelse.(kr. 1.250,00 incl. moms)

Hvis De bor 2 på værelset er prisen kr. 840,00 (kr.1.050,00 incl. moms)

NB: Er I fleksible på dato'en, så giver vi rabat i december, januar og februar.

Kontakt vor Kursusværtinde Jane Y. Boll på tlf. 98 375100 eller på e-mail.

 

OBS: 1. marts 2016 genåbner vi Storstuen, Salonen & Lillestuen efter udvidelse, renovering og modernisering. Vi glæder os til at vise det frem.

 

 

Møder/kurser uden overnatning - læs mere her.

Vælderskoven 13 | 9520 Skørping | Tlf. 98 37 51 00 | Fax 98 37 52 50 | roldstorkro@rold.dk   Besøg os på facebook   BBesøg os på Google Plus   Besøg os på Trip Advisor   Besøg os på Instagram