Julefrokosten 2014

 

Fredagene den 21. og 28. november samt 5. og 12. december

 

Lørdagene den 22. og 29. november samt 6. og 13. december


Alle aftenerne fra kl 19.00 - 01.00 står Ronald Lund eller Gert Degn for den musikalske underholdning og dette er en garanti for et fyldt dansegulv, fest, farver og god stemning.


Julefrokost eller -middag i Panoramarestauranten og/eller et af vore hyggelige selskabslokaler hvis De gerne vil nyde maden i separat lokale.
 

I år tilbyder vi 3 julepakker:

 

Julepakke 1
Julefrokost fra kl. 18.30 - 01.30
Den store julebuffet eller julemiddagen samt natmad.
kr. 415,00 pr. person (uden natmaden er prisen kr. 358,00)

 

Julepakke 2
Julefrokost med det hele - all inclusive
Julebuffet eller middag med øl, vand, snaps (eller vin) til maden. Fribar med drinks, øl, vand, kaffe og vin til kl. 01.00. Natmad med øl eller vand.
kr. 795,00 pr. person


Julepakke 3
Som julepakke 2 - incl. overnatning og morgenmad den næste dag
Kr. 1.195,00 pr. person på dobbeltværelse ved overnatning fredage
kr. 1.345,00 pr. person på dobbeltværelse ved overnatning lørdage


OBS: Hvis selskabet er på mindst 40 gæster, betaler vi bussen frem og tilbage indenfor ca. 40 km. Hvis færre gæster, så taler vi om prisen for bussen.

Julebuffeten består af:

  • Hvide sild med karrysalat og løg
  • Kryddersild med løg og capers
  • Hjemmelavede stegte sild i lage
  • Jessies julesild
  • Pil selv rejer med citron og krydderdressing
  • Æg og rejer med mayonnaise og citron
  • Røget laks med cremet spinat
  • Gravad laks med rævesauce
  • Fyldtribbensteg med syltede tranebær
  • Hjemmelavet kalvesylte med sennep og rødbeder
  • Lun fiskefilet med remoulade og citron
  • Lun leverpostej med champignons og bacon
  • Æbleflæsk
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Julemedister med stuvet hvidkål
  • Ribbenssteg med rødkål og brunede kartofler
  • Glaceret juleskinke med vendsysselsk grønlangkål
  • 2 slags julesalat
  • Ostebræt med diverse tilbehør
  • Kanel-æblekage med valnødder
  • Ris a la mande med lun kirsebærsauce
  • Frugt og nødder

Julemiddagen består af:

 

  • Hummerbisque med ristede tigerrejer og karse
  • Rosastegt andebryst med persillesky og bagt clemmentin
  • Varation af syltede krisebær og mørk chokolade

Natmaden:
kl. 01.00 serverer vi lune frikadeller med kold kartoffelsalat

Ønsker De at feste hjemme eller i virksomheden, leverer vi gerne maden - læs mere her.

 

Online booking
Dato
Antal dage
Antal pers. pr. værelse
Vælderskoven 13 | 9520 Skørping | Tlf. 98 37 51 00 | Fax 98 37 52 50 | roldstorkro@rold.dk  Besøg os på facebook