MTB- & Cykelferie

Rold Skov - Rebild Bakker - Himmerland

 

Vort land er et fantastisk cykelland
- og Himmerland er måske et af de bedste områder.

 

Limfjorden, Nibe Bredning, Mariagerfjord, Kattegatkysten danner en ramme om et landskab, der byder på en uendelig smuk natur, og mange steder er der gode cykelstier, hvor man i ro og mag kan nyde den storslåede udsigt.

 

Med udgangspunkt fra "Rold StorKro" kan man komme ud i alle krogene af Himmerland på en en-dags udflugt og hjemme igen på kroen venter en lækker menu og gode senge til regenerering af kræfter for næste dags udfordringer.
Der forefindes et udvalg af gode cykelkort over såvel Himmerland, som Vendsyssel.

 

Ønsker De en cykelferie med rundtur i Himmerland & Vendsyssel henviser vi til vores samarbejdspartner BIKEVENTS, læs om turen via dette link: http://www.bikevents.dk/tour/rundtur-i-himmerland-vendsyssel/

 

Cykel Hotel
 

Vi har indrettet et lille cykel værksted - Cykel Hotel.

Her kan De lave små reparationer på den medbragte eller lejede cykel, få frisk luft i dækkene, benytte vaske pladsen eller blot lade cyklen"overnatte" til næste dag.
 

Cykeludlejning

Hvis De ikke har mulighed for at medbringe Deres egen cykel, kan man leje både alm. cykler og MTB hos: Skørping Cykler v/GO'ON - http://www.skørpingcykler.dk eller

Rold Skov Cykel Shop - http://roldskovcykelshop.dk. Prisen er kr. 200,00 - 250,00 for en MTB og kr. 125,00 for en alm. cykel.
 

Kort mv.
Vil De forberede Deres ferie hjemmefra, anbefaler vi at downloade kort og andet via dette link til Rebild Turistbureau.

 

MTB - det er Rold Skov

 

Siden 2004, hvor den første MTB-rute blev etableret, er Rold Skov blevet et meget besøgt MTB område. Skoven byder bl.a. på to MTB-ruter, en ekstrem svær downhillbane, mulighed for cykelorientering samt Danmarks første børne-MTB-rute.

 

Banerne i Rold Skov hører til de bedste i Danmark, og Den store blå rute er der adgang til lige udenfor døren til Rold StorKro, de øvrige baner ligger kun nogle få kilometer fra kroen. Få et kort i receptionen eller download kortene (via dette link) og forbered turene hjemmefra.

 

Priser

Rold StorKro tilbyder overnatning og forplejning i forbindelse med MTB-cykling eller cykelferie i Rold skov.

Middag, overnatning og morgenbuffet pr. person på dobbeltværelse fra kr. 650,00 (sommer) til kr. 795,00 (forår/efterår - tillæg lørdag).
Læs om priserne mm. i vore forskellige miniferier HER, eller kig i vores kalender på de datoer, som passer Dem

Ved overnatning på vandrefugleværelse  spares kr. 200,00 pr. nat.
 


OBS: Hvis cyklerne eller benene trænger til en hvile dag, har vi udlejning af kanoer til sejlads på Lindenborg Å eller hvad med et spil minigolf. Se flere muligheder under aktiviteter.
 

Online booking
Dato
Antal dage
Antal pers. pr. værelse
Vælderskoven 13 | 9520 Skørping | Tlf. 98 37 51 00 | Fax 98 37 52 50 | roldstorkro@rold.dk   Besøg os på facebook   BBesøg os på Google Plus   Besøg os på Trip Advisor   Besøg os på Instagram