Menuer til vore weekendgæster

Lækker fiskeforret

 

Januar, februar og marts 2014
 

Koldrøget laks med estragoncreme og hjemmebagt brød

Krondyrskølle med persillekartofler og flødevildtsauce med rosmarin

Chokolade-mazarin med mørk chokolade, frugt og vanille-iscreme

 

April 2014

 

Terrine af braiseret lammeskank, grov sennep og ramsløgsmayonaise

Helstegt kalvefilet med citrontimian og flødesauce

Fransk chokoladekage med syltede skovbær og passionsfrugt-sorbet

 

Maj 2014

 

Hvide asparges med sauce mousseline og knas af Fanøskinke

Farseret unghanebryst med pimentsauce og nye løg

Variation af friske rabarber

 

Juni 2014

 

Varmrøget laks med rygeostecreme og radiser

Okseculotte med blomkålsrpuré og mild pebersauce

Hvid chokolademousse med jordbær og sorbet

 

August og september 2014

 

Svampesuppe med bacon og persille

Svinemørbrad med spinat og feta samt trøffelsky

Tarte Tarin med æblesorbet

Dessert med chokolademousse

 

Oktober 2014

 

Koldrøget dyrekølle med tranebær-æblekompot

Kalveculotte med timiansauce og porreflan

Brownie med rombagt ananas og vanille-iscreme

 

November og december 2014

 

Hummerbisque med ristede tigerrejer og karse

Rosastegt andebryst med persillesky og bagt clementin

Variation af syltede kirsebær og mørk chokolade

Vælderskoven 13 | 9520 Skørping | Tlf. 98 37 51 00 | Fax 98 37 52 50 | roldstorkro@rold.dk  Besøg os på facebook