Menuer til vore weekendgæster

Lækker fiskeforret

 

 

Marts 2016


Sprødstegt rødfisk med timian, porremarv og jordskokkecreme

Helstegt oksefilet med svampeflan og kørvelglace

Nougatgratin med marcipan og vanille-parfait

 

 

April 2016

 

Ærtesuppe med brus og røget kammusling

Filet af gris, pastinak-varianter og rosmarinsky

Chokolade-/mandelkage med mangosorbet

 

Maj 2016

 

Hvide asparges med æggecreme og pancetta

Rosastegt kalveculotte med duxelle tomater og kalvesky

Rabarber med yoghurt og mynte

 

 

Juni 2016

 

Rejecocktail a la Rold

Letsprængt poussin med sommergrønt og ramsløgscreme

Hvid chokolademousse med jordbær og chokolade

 

 

August og september 2016

 

Confiteret torsk med selleriskum og estragon

Kalvetyksteg med Pommes Anna og Sauce Bordelaise

Hindbærfromage med limesorbet og hvid chokolade

 

Dessert med chokolademousse

 

Oktober 2016

 

Ristet havkat med tomat-ragout med wasabi-sprødt

Farseret krondyrfilet med græskar, vildtglace og svampemayo

Moderne æblekage

 

 

November og december 2016

 

Kataifi bagt torsk med safrancreme

Duet af anderilette og grisebryst med appelsinglace

Clafoutis med druer og økologisk vanille-is

Vælderskoven 13 | 9520 Skørping | Tlf. 98 37 51 00 | Fax 98 37 52 50 | roldstorkro@rold.dk   Besøg os på facebook   BBesøg os på Google Plus   Besøg os på Trip Advisor   Besøg os på Instagram