Menuer til vore weekendgæster

Lækker fiskeforret

 

Januar og februar 2015

Røget ørredmousse med krydderurtesalat og tomatpesto

Langtidsstegt krondyrskølle med timiankartofler og flødevildtsauce

Hjemmelavet citrontærte med vanillecreme og coulis

 

Marts 2015


Roulade af fjerkræ med savoykål, hertil rødbedecreme og sprøde urter

Helstegt oksefilet med urtepanade, hvid tomatsky og Pommes Anna

Danske æbler i flere teksturer, hertil sorbet

 

 

April 2015

 

Sylte af torsk og porre med ingefærcreme og løgbagte tomater

Hvidvins-timian marineret svinefilet, Pommes Rösti og Sauce Italienne

Økobrie med skinke i filodej, hertil æble/drue kompot

 

 

Maj 2015

 

Kold ærte/brøndkarsesuppe med tigerrejer og croutons

Rosastegt kalvetyksteg, timianglace og variation af løg

Gateau Marcel med kørvelsorbet og citruskompot

 

 

Juni 2015

 

Variation af asparges, sennepshollandaise og Krastrup Søgaard skinke

Krydderstegt unghane, Sauce Choron og spæde grøntsager

Rabarbersuppe med vanille sorbet

 

 

August og september 2015

 

Sellerirösti med ristet torskefilet, persillesauce og krydderurtesalat

Langtidsstegt oksemørbrad, dildkartofler, fennikel og hindbærglace

Pære Belle Helene

 

Dessert med chokolademousse

 

Oktober 2015

 

Svampe risotto med bacon

Helstegt kalveculotte, rødvinsglace og Pommes souffle

Kastanjekage med hjemmelavet parfait

 

 

November og december 2015

 

Boulabaisse a la Rold med torvets friske fisk og hvidløgscroutons

Andebryst, skorzonerod og rødkål, små kartofler og appelsinglace

Hvidchokoladekage med hybensorbet

 

Vælderskoven 13 | 9520 Skørping | Tlf. 98 37 51 00 | Fax 98 37 52 50 | roldstorkro@rold.dk   Besøg os på facebook   BBesøg os på Google Plus   Besøg os på Trip Advisor   Besøg os på Instagram