Den Grønne Nøgle og "Kildevand"

 

Rold Storkro fik i 1998 Den Grønne Nøgle, som udtryk for at vi overholder de strenge krav om beskyttelse af vort miljø, energibesparelser og rigelig brug af økologiske råvarer, svanemærkede produkter til rengøring og handler med virksomheder, der ligesom os selv er miljøbevidste.
 
Du kan smage vores friske kildevand, når du børster tænder eller når du om morgenen laver te af de forskellige te-sorter som vi tilbyder på morgenbordet og resten af dagen, eller når du til måltidet får frisk kildevand på bordet.
Tjeneren kan vise en analyse af vandet, som jævnligt bliver fornyet.
Vandet hentes i 91 meters dybde og kommer op med en temperatur på ca. 7 grader, året rundt. Dette vand er i modsætning til de franske, ret hårdt, indeholder en god del kalk, da undergrunden i vort område er meget kalkholdigt.

Vil du vide mere om egnens mange kilder, kalken og det gode vand besøg venligst www.roldskov.info 
 
I sommeren 2002 har Rold StorKro fået etableret solvarme-anlæg på 115 kvadratmeter, som leverer det varme vand til bad m.m. Et yderligere tiltag for at udnytte de ikke forurenende resourser.

Vi har CO2 neutral hjemmeside, læs evt. mere her. Vi køber kun CO2 neutral strøm. Og al opvarmning på hotellet foregår ved naturgas, som også benyttes i køkkenet til komfuret.

Vælderskoven 13 | 9520 Skørping | Tlf. 98 37 51 00 | Fax 98 37 52 50 | roldstorkro@rold.dk   Besøg os på facebook   BBesøg os på Google Plus   Besøg os på Trip Advisor   Besøg os på Instagram