"Festen var så god, at den først sluttede næste dag efter morgenmaden"

 

Lyder det som Deres næste fest? Det kan godt lade sig gøre uden det koster en bondegård, se bare her:

 

 

Deres gæster ankommer i løbet af eftermiddagen, så man har mulighed for at gøre sig klar inden middagen. Vi har reserveret et af vore dejlige selskabslokaler til Deres fest, bordene er dækket med flotte duge, blomster og 5 armede-lysestager. Vi anbefaler runde borde, men der er også mulighed for andre bordopstillinger.

Kl. 18.00 byder De velkommen med et glas skovmandspunch inden gæsterne går til bords.

 

Aftenens menu er:

 

Koldrøget laks med estragoncreme og hjemmebagt brød

Krondyrskølle med persillekartofler og flødevildtsauce med rosmarin

Chokolade mazarin med mørk chokolade, frugt og vanilleiscreme

 

Hertil serveres de gode landvine hvid- såvel som rødvin ad libitum samt et glas portvin. Forretten og desserten anrettes på tallerken, hovedretten serveres 3 gang fra fad, så er alle gæsterne mætte….

Efter middagen serverer vi kaffe, med et lille stykke chokolade samt en cognac eller likør, ved mindre hygge-borde i et tilstødende lokale. Vi har et musikanlæg stående, som De kan benytte til Deres medbragte musik Cd’er. Ligeledes er vi også behjælpelige med at leje en moderne jukeboks – Sir Juke, eller finde en passende musiker til ”levende musik”. Så der er gode mulighed for at danse og hygge sig et par timer. Natmaden serveres på buffet kl. 01.00, bestående af hjemmebagte grovboller med 4 slags pålæg.

 

Efter en god nats søvn på et af vore hyggelige værelser mødes alle gæsterne til det store morgenbord næste morgen fra kl. 7.00 – 10.00. Der er også mulighed for at begynde festlighederne med en hyggelig og underholdende travetur i Rold Skov søndag eftermiddag. Prisen for en guide i 1½ time er kr. 800,-. Vi tilbyder også eftermiddagskaffe med kage, besøg i Krybskytten Lars Kjærs hus eller Thingbæk Kalkminer m.m.

 

Pris pr. person på dobbeltværelse kr. 995,00. Denne pris er gældende alle søndage, mandage, tirsdage, onsdage og torsdage i hele 2014 undt. i højtider.

 

Alle fredage i hele 2014 er prisen kr. 1.195,00 pr. person på dobbeltværelse.

 

Alle priser er gældende ved mindst 30 gæster. 

Vælderskoven 13 | 9520 Skørping | Tlf. 98 37 51 00 | Fax 98 37 52 50 | roldstorkro@rold.dk   Besøg os på facebook   BBesøg os på Google Plus   Besøg os på Trip Advisor   Besøg os på Instagram