Et "Himmerlandsk fest arrangement"

Hvorfor ikke inviterer Deres gæster til noget ganske særligt.....

 

Vidste De, at man kan inviterer til fest med efterfølgende overnatning og stor morgenbuffet til under kr. 1.000,00 pr. gæst - alt i alt?

 

Hvis ikke, så læs venligst videre, og lad Dem inspirere til Deres næste store mærkedag.

 

De og Deres gæster ankommer efter kl. 14.00 (kl. 15.00 på søndage) og bliver indlogeret på vore hyggelige værelser. Der er god tid til at nyde en tur i den grønne skov, som ligger lige udenfor døren.

Inden middagen, som kan serveres i et af vores skønne selskabslokaler med plads til såvel 25 som 80 gæster, serverer vi en velkomst drink.

Bordene er dækket med flotte duge, blomster og 5 armede-lysestager. Vi anbefaler runde borde, men der er også mulighed for andre bordopstillinger.

 

 

 

Aftenens menu er:

Røget ørredmousse med krydderurtesalat og tomatpesto

Langtidsstegt krondyrskølle med timiankartofler og flødevildtsauce

Hjemmelavet citrontærte med vanillecreme og coulis

 

Hertil serveres de gode landvine hvid- såvel som rødvin ad libitum samt et glas portvin. Forretten og desserten anrettes på tallerken, hovedretten serveres 3 gang fra fad, så er alle gæsterne mætte….

Efter middagen serverer vi kaffe, med et lille stykke chokolade samt en cognac eller likør.

Vi har et musikanlæg stående, som De kan benytte til Deres medbragte musik Cd’er eller Iphone. Ligeledes er vi også behjælpelige med at leje en moderne jukeboks – Sir Juke, eller finde en passende musiker til ”levende musik”. Så der er gode mulighed for at danse og hygge sig et par timer.

 

Inden gæsterne går til ro, serverer vi kl. 01.00 natmad, bestående af hjemmebagte grovboller med lækkert pålæg.

 

Efter en god nats søvn på et af vore hyggelige værelser mødes alle gæsterne til det store morgenbord næste morgen fra kl. 7.00 – 10.00.

 

Der er også mulighed for at begynde festlighederne med en hyggelig og underholdende travetur i Rold Skov søndag eftermiddag. Prisen for en guide i 1½ time er kr. 800,-. Vi tilbyder også eftermiddagskaffe med kage, besøg i Krybskytten Lars Kjærs hus eller Thingbæk Kalkminer m.m.

 

Pris pr. person på dobbeltværelse kr. 995,00-1.045,00. Denne pris er gældende alle søndage, mandage, tirsdage, onsdage og torsdage i hele 2015 undt. i højtider.

 

Alle fredage i hele 2015 er prisen kr. 1.195,00-1.245,00 pr. person på dobbeltværelse.

 

Alle priser er gældende ved mindst 25 gæster. 

Vælderskoven 13 | 9520 Skørping | Tlf. 98 37 51 00 | Fax 98 37 52 50 | roldstorkro@rold.dk   Besøg os på facebook   BBesøg os på Google Plus   Besøg os på Trip Advisor   Besøg os på Instagram