Sommer i Rebild

 

På Rold StorKro kan man sammensætte sin ferie efter behov. En dag med all inclusive, to dage med eller uden pension, en hel uge med fuld pension eller ?
Læs her om vore forskellige sommer-muligheder, vi håber der er en pakke som kan friste.

 

A la carte
Overnatning og morgenmad, alle øvrige måltider bestilles og købes hvor og hvornår det måtte passe ind i dagens program.
Ved min. 2 overnatninger er prisen pr. person på dobbeltværelse kr. 445,00 - 495,00 pr. nat

 

Halv pension
2 retters middag, overnatning og morgenmad - frokosten kan så købes undervejs, eller lav en "smør-selv madpakke", inden man tager på farten.

Ved min. 2 overnatninger er prisen pr. person på dobbeltværelse kr. 650,00 - 700,00 pr. nat.

 

Sommer med det hele

Et døgn med sommerherligheder; velkomstdrink, 3 retters middag med tilhørende vine, kaffe med cognac eller likør, overnatning og morgenmad.

Pr. person på dobbeltværelse kr. 995,00-1.045,00

 

Husk hele sommeren er der mange spændende arrangementer i nærområdet, f.eks. guidede ture, ture i hest og vogn, kulsvidning, Familiedans, diverse sports arrangementer og meget mere, se det opdaterede program her.

Børnene

Sover enten på deres eget værelse - vandrefugleværelse med køjesenge, bad og toilet på gangen, mor og fars værelse ligger på den modsatte side af gangen.
Pr. nat incl. morgenmad kr. 445,00 ved et barn eller kr. 595,00 ved 2 børn.
De kan også sove på opredning (sovesofa) i forældrenes værelse, vi kan lave op til 2 opredninger i et værelse (dog kun på vores standard værelser)
For børn op til 12 år er prisen pr. opredning pr. nat incl. morgenmad kr. 250,00.
I restauranten tilbyder vi vores 2 retters børnemenu til 
kr. 125,00.

 

Sommerferie Hotel
7 dage - 6 nætter med ferie, oplevelser og afslapning, Vi klarer alle pligterne, indkøb, rengøring og madlavning - så kan mor (og far) også holde ferie.

Hver aften har kokkene lavet en 2 retters middag. Om morgenen, efter en god nats søvn, står den store morgenbuffet klar og når morgenmaden er nydt, kan man lave en "smør-slev-madpakke" fra buffeten til at tage med til dagens oplevelser.
Alle vore Sommerferie Hotel gæster tilbydes også gratis entre til et af de lokale museer (Thingbæk Kalkminer, Spillemands- eller Blokhusmuseet) og mulighed for at låne en af vore kanoer til en sejltur på Lindenborg Å (vi anbefaler forudbestilling)

Pris pr. person på dobbeltværelse kr. 3.995,00 - 4.295,00
Drikkevare-pakke: 2 glas passende vin til middagen hver aften, pr. person kr. 450,00

 

Vi tilbyder alle vores sommerpakker i perioden 21. juni  - 19. august, undt. den 2. - 5. juli, hvor vi fejre Rebildfesten (Læs om opholdet her) og den 9. august hvor der er Opera i Rebild (læs om opholdet her)

Online booking
Dato
Antal dage
Antal pers. pr. værelse
Vælderskoven 13 | 9520 Skørping | Tlf. 98 37 51 00 | Fax 98 37 52 50 | roldstorkro@rold.dk   Besøg os på facebook   BBesøg os på Google Plus   Besøg os på Trip Advisor   Besøg os på Instagram