Sommerferie i eventyrets syvmileskov

Rold StorKro ligger ideelt som udgangspunkt for alle de nordjyske attraktioner for såvel voksne som børn.
Skagen er en god hel-dags tur, og der er mindre end en time til Kattegatkysten og de børnevenlige strande, Jesperhus Blomsterpark, Zoo i Aalborg, Fårup Sommerland, Akvariet i Hirtshals, Randers Regnskov og meget, meget mere.

Hvis De foretrækker fred og ro, gode spadsereture i Rold skov eller Rebild Bakker, afslapning på terrassen eller i haven og udendørs pejsehygge, er sommeren den helt rigtige tid for Dem.
De kan også leje kanoer og sejle fra kroen mod Limfjorden, så kort eller så langt De måtte ønske gennem skov, eng og åbne landskaber, evt. forsynet med en madpakke og en termokande, det er en ren "lise" for sjælen.
 

Husk fra ca. 1. juli til ca. 20. august bydes der hver eneste dag på oplevelser i naturen, arrangeret af den lokale turistforening i samarbejde med skoven og de lokale turistvirksomheder. F.eks. ture i en åben London-bus til de største seværdigheder i området, ture med hest og vogn, guidede ture på alle tider af døgnet, Børne Cirkus og aktivitets arrangementer for alle aldre. Læs mere på www.visitrebild.dk
 

I perioden 22. juni til og med 21. august tilbyder forskellige typer ophold.
 

A la carte:
Ved mindst 2 nætter; overnatning på dobbeltværelse og morgenmad kr. 395,00 pr. person pr. nat.

Halvpension:
Ved mindst 2 nætter; overnatning på dobbeltværelse incl. 2 retters middag og morgenmad kr. 650,00 pr. person pr. nat.

Sommer med det hele:
Velkomstdrink, 3 retters middag med vine, kaffe med avec, overnatning på dobbeltværelse og morgenmad

kr. 995,00 pr. person. læs evt. mere her:

Søndage:
3 retters krondyrsmiddag, overnatning fra søndag til mandag og morgenmad kr. 595,00 pr. person på dobbeltværelse. Læs evt. mere her:

Helpension:
Vi tilbyder hver dag en let frokost til kr. 125,00 eller en smør selv madpakke fra morgenbordet til kr. 60,00 pr. person.
 

Børn optil 12 år på opredning i forældrenes værelse kr. 375,00 pr. nat incl. (børnemenu & morgenmad)
 

Se her - vi har også et godt tilbud til de gæster som ønsker at blive en uge.
 

Online booking
Dato
Antal dage
Antal pers. pr. værelse
Vælderskoven 13 | 9520 Skørping | Tlf. 98 37 51 00 | Fax 98 37 52 50 | roldstorkro@rold.dk   Besøg os på facebook   BBesøg os på Google Plus   Besøg os på Trip Advisor   Besøg os på Instagram