Traveturene "op mod jul" i skoven...

 

Søndag den 30. oktober 2016 begynder dette års juletraveture op mod jul. Disse er endnu ikke planlagt, denne side vil blive opdateret så snart vi har programmet klart ca. august 2016. Man kan dog allerede nu reservere plads til sin ønskede søndag pr. e-mail på rsk@rold.dk.

 

Dette var programmet for turene i 2015:

Det hele starter søndag den 25. oktober 2015 og fortsætter hver søndag frem til den 20. december. Men da det har vist sig, at disse dage ikke er tilstrækkelige, har vi tilføjet følgende: lørdagene fra den 28. november til og med den 19. december.

 

Traveturene "op mod jul" er nok et af vores mest populære og mest besøgte arrangementer, så derfor anbefaler vi at bestille plads i god tid.

 

Alle 13 dage er programmet følgende:

kl. 10.30 står dagens guide klar og oplagt til en hyggetur i skoven og den nære omegn.
Turen varieres fra dag til dag, for at tage hensyn til vejret og klap-og barnevogne. Men vi fortæller altid historier og den gode tradition med at nyde et glas rødvinstoddy (juice til børn) undervejs holder vi også i hævd.

 

Når vi mætte af indtryk og måske en smule kolde om fødderne vender tilbage til kroen, venter den store buffet med et indbydende og velsmagende udvalg af hjemmelavede specialiteter, kolde og lune retter, incl. lidt julemad og naturligvis en børnebuffet.

 

Når børnene har spist - og det går som reglen hurtigt - kommer klovnen eller julemanden på besøg og inviterer unge sjæle på underholdning i en halv times tid. Imens kan de voksne i ro og mag afslutte måltidet og måske nyde en kop kaffe/the bagefter.
 

Prisen for hele arrangementer er:
Kr. 298,00 for de store og

Kr. 150,00 for de mindre (op til 12 år) 

NB: Vi foreslår reservation i god tid, de seneste år har alle 13 dage været fuldt optaget.

Bestil plads til arrangementet  på tlf. 98375100 eller ved at klikke her


 

Vælderskoven 13 | 9520 Skørping | Tlf. 98 37 51 00 | Fax 98 37 52 50 | roldstorkro@rold.dk   Besøg os på facebook   BBesøg os på Google Plus   Besøg os på Trip Advisor   Besøg os på Instagram