Menukort

Søndage til og med fredage
kl. 18.00 til kl. 20.30

 

Forretter

 

 Grønne asparges
Grønne asparges med urtecreme,
skiver af Skagen skinke, sprøde pappadum chips,
salater og revet ost fra Arla Unika
kr. 125,00

Hvide asparges
Hvide asparges med Hollandaise sauce, håndpillede rejer fra Læsø, sprøde croutons og mikro grønt fra Støvring
kr. 185,00

Carpaccio
Carpaccio af okseinderlår med urtemayo, sprøde
tabiokachips, soltørret tomater, revet ost
og salater
kr. 145,00

 
 

Desserter og ost


Creme brulee
Mini creme brulee med borabora vanilje,
sprød knas og hindbærsorbet
kr. 125,00

Rabarber

Rabarbercompot med hvid chokoladeganache,
havrecrumble, hvid chokoladeflager, marengs
og kefirsorbet
kr. 145,00

Udvalg af kvalitets oste

med compot og rugkiks
kr. 145,00
 


 


Bestil Bord

 

Hovedretter

Dansk Gastro kalvefilet
med forårsgrønt og kraftig rødvinssauce med ramsløg
(medium stegt)
kr. 325,00

Bagt vesterhavsfisk

med sprød crust, forårsgrønt og cremet dildsauce
kr. 325,00
Kan også laves vegetarisk

Stegt Rokkedahl kylling
med saute af forårsgrønt, girolle pasta og citron/timiansauce    
kr. 295,00
 
Allergener, spørg venligst tjeneren.

KØKKENCHEFENS FORÅRSMENU

Asparges
Grønne asparges med urtecreme, skiver af
Skagens skinke, sprøde pappadum chips
og revet ost fra Arla Unika
-o0o-
Bagt vesterhavsfisk
Bagt vesterhavsfisk med sprød crust, forårsgrønt
og cremet dildsauce
-o0o-
Rabarber
Rabarbercompot med hvid chokoladeganache,
havrecrumble, hvid chokolade flager, marengs
og kefirsorbet
-o0o-
3 lækre retter kr. 478,00
 
 
OBS: Der kommer nyt menukort ca. den 1. juni 2024.