Menukort
Søndage til og med fredage
kl. 18.00 til kl. 20.30
Forretter
Grønne asparges
Grønne asparges med urtecreme, skiver af Skagen skinke, sprøde pappadum chips, salater og revet ost fra Arla Unika kr. 125,00 Hvide asparges Hvide asparges med Hollandaise sauce, håndpillede rejer fra Læsø, sprøde croutons og mikro grønt fra Støvring kr. 185,00 Carpaccio Carpaccio af okseinderlår med urtemayo, sprøde tabiokachips, soltørret tomater, revet ost og salater kr. 145,00 Desserter og ostCreme brulee Mini creme brulee med borabora vanilje, sprød knas og hindbærsorbet kr. 125,00 Rabarber Rabarbercompot med hvid chokoladeganache, havrecrumble, hvid chokoladeflager, marengs og kefirsorbet kr. 145,00 Udvalg af kvalitets oste med compot og rugkiks kr. 145,00 Bestil Bord |
HovedretterDansk Gastro kalvefilet KØKKENCHEFENS FORÅRSMENUAspargesGrønne asparges med urtecreme, skiver af Skagens skinke, sprøde pappadum chips og revet ost fra Arla Unika -o0o- Bagt vesterhavsfisk Bagt vesterhavsfisk med sprød crust, forårsgrønt og cremet dildsauce -o0o- Rabarber Rabarbercompot med hvid chokoladeganache, havrecrumble, hvid chokolade flager, marengs og kefirsorbet -o0o- 3 lækre retter kr. 478,00 |
OBS: Der kommer nyt menukort ca. den 1. juni 2024.